Fenomén espresso | Dacaffè.cz eshop

Dacaffé

Fenomén espresso

Pravé italské espresso vytéká 25 sekund a obsahuje 30 ml vody. Na hladině je pěna barvy lískového oříšku silná cca 1–2 mm, i u nás je známá pod názvem crema. Tmavší barva pěny znamená příliš vysoký tlak daný např. velkým manuálním stlačením kávy ve filtru a výsledkem může být "přepálená" chuť nápoje. Je připravováno v kávovaru prostřednictvím změkčené vody o teplotě 90 °C a pod tlakem 9 barů. Káva je jemně mletá v množství 14g (7g), upěchovaná silou 20 kg (v páce) a uvařená. V České republice se většinou pije espresso lungo, které je připravené také ze 7 gramů kávy, ale obsahuje více vody (80–200 ml).

Káva do kanceláře

Naším cílem je, aby se i v kancelářích pila dobře připravená kvalitní káva. Dokážeme zajistit takový servis, aby jste to měli bez starostí, nenecháme Vás 24 hodin bez kávy. Sami víme, že bez kávy to nejde.

Nezávazná poptávka

Doprava zdarma

PŘI NÁKUPU NAD 1.000,- KČ JE DOPRAVA PO ČR ZDARMA!

PiXOLO

2017 Copyright by Dacaffe.cz. All rights reserved.
Developed & Links by PiXOLO